Εκτύπωση
Κατηγορία: Η Εταιρία
grafeioΤο Λογιστικό - Φοροτεχνικό γραφείο μας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε είδους επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες, με έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα. Το γραφείο μας έχει ως έδρα την οδό Ελ.Βενιζέλου 65 στο Κέντρο της Αθήνας. Δραστηριοποιούμαστε σε όλο τον νομό Αττικής, με κυριότερες περιοχές του Δήμου Πετρουπόλεως , Δήμου Περιστερίου, του Δήμου Ιλίου και του Δήμου Αθήνας.
H πολυετή εμπειρία μας και η συνεχής παρακολούθηση των διαδικασιών και των αλλαγών σε φορολογικά, εργατικά και επενδυτικά θέματα μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου, είτε πρόκειται για ιδιώτη είτε για επιχείρηση που χρήζει την υποστήριξη ενός λογιστικού γραφείου.


Βασικός στόχος μας είναι η εξασφάλιση της άρτιας λειτουργίας και της βελτίωσης όσων αφορά την απόδοση της επιχείρησης σας με τη παροχή ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων υπηρεσιών, εφαρμόζοντας τις τελευταίες λογιστικές μεθόδους με τα πλεον σύγχρονα, από τεχνολογικής απόψεως, λογιστικά προγράμματα.
Με σημαντική εμπειρία σε φορολογικά, φοροτεχνικά και εργατικά θέματα, το γραφείο μας αναλαμβάνει την μηχανογραφική τήρηση όλων των κατηγοριών βιβλίων ( απλογραφικά -διπλογραφικά) του Κ.Φ.Α.Σ. κάθε μορφής επιχείρησης και την παρακολούθηση αντιμετώπιση όλων των φορολογικών, ασφαλιστικών και λοιπών υποχρεώσεων.